Rusland

+79
CODE
RU
ISO CODE
144m
POPULATION
221m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Rusland

Om SMS berichten naar Rusland te sturen, gebruikt u de internationale landcode +7. CM heeft indirecte toegang tot een MNP database van Rusland en directe verbindingen met operators via een lokale partner. Gebruik het platform van CM voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in Rusland. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over de regels en beperkingen voor SMS berichten in Rusland.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Rusland. U kunt SMS-berichten versturen met een naam/letters als afzender.

Karakter set

UNICODE

Unicode is de standaard tekenset in Rusland. De GSM-tekenset en concatenated SMS (berichten langer dan 160 tekens) worden ondersteund door Russische operators.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in Rusland worden geconfigureerd met longcodes of gedeelde en dedicated shortcodes.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Rusland ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Rusland

Afzenderbeperkingen

Dedicated en gedeelde shortcodes zijn toegestaan na volledige registratie van uw dienst en een toelatingsbrief van de content provider voor goedkeuring van de operators. Tele2 en Megafon veranderen de afzender om een goede levering te garanderen, maar andere Russische operators laten ook dynamische numerieke afzenders en longcodes toe.

Inhoudsbeperkingen

Ongevraagde berichten versturen naar Russische abonnees wordt strikt verboden door de lokale autoriteiten. In geval van klachten kan de operator sancties geven. Er zijn geen verdere inhoudsbeperkingen in Rusland voor SMS campagnes, alleen misbruik (spam, phishing, enz.) wordt verboden.

Operator
MTS
GSM
MegaFon
GSM
De afzender wordt gewijzigd om levering te garanderen.
NCC
GSM
EKT
GSM
Smarts
GSM
BWC
GSM
NTC
GSM
Utel
GSM
DalTelecom
GSM
Tele2
GSM
De afzender wordt gewijzigd om levering te garanderen.
Motiv
GSM
Rostelecom
GSM
Beeline
GSM
Skylink
GSM
Rostelecom
GSM
Mobicom
GSM
Kodotel
GSM
Tambov GSM
GSM
Sky Link
GSM
Yota
GSM
Smarts
GSM
MTS
GSM
Smarts
GSM
K-Telecom
GSM
Tattelecom
GSM
Tinkoff Mobile
GSM
Volna
GSM
West Call LTD
GSM
Sprint
GSM
Gazprom
GSM
Megafon
GSM
DONTELECOM ROSTOV
GSM
Antares
GSM
Countrycom
GSM
Aykonnekt
GSM
Central
GSM
Sibchallence
GSM
GlobalTel
GSM
Open Mobile
GSM
Sevastoocm
GSM
RK Krymocm
GSM
Multiregional
GSM
Express
GSM
Sim
GSM
Global
GSM
Sonet
GSM
Dani CAocm
GSM
Matrix
GSM
Sigma
GSM
Nat
GSM
Tmt