Turkije

+90
CODE
TR
ISO CODE
76m
POPULATION
72m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Turkije

Om SMS berichten naar Turkije te sturen, gebruikt u de internationale landcode +90. CM kan alfanumerieke afzenders registreren in Turkije. Gebruik het CM-platform voor al uw sms-diensten, sms-marketingcampagnes, sms-waarschuwingen en sms-voting in Turkije. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over regels en beperkingen voor SMS berichten in Turkije.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Turkije en moeten geregistreerd worden bij de operator voordat ze worden verzonden.

Karakter set

UNICODE

Alle Turkse operators ondersteunen Unicode. Berichten met Turkse accenten moeten worden verzonden in Unicode-formaat, omdat ze niet tot het GSM-tekenset behoren.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way Messaging kan worden geconfigureerd in Turkije.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Turkije ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Turkije

Landregels

SMS-berichten voor reclame en marketing campagnes moeten bepaalde regels volgen. Elk bericht moet beginnen met 'REKLAM:' of 'TANITIM'. Dit geeft aan de eindgebruiker aan dat hij of zij een promotiebericht ontvangt. Het SMS-bericht moet de URL of het klantenservicenummer van het bedrijf bevatten en de eindgebruiker informeren waar hij of zij details van de geadverteerde promotie of campagne kan vinden. Alle SMS-berichten moeten eindigen met een opt-out optie.

Afzenderbeperkingen

Alleen alfanumerieke afzenders zijn toegestaan en moeten worden geregistreerd bij de operators voordat ze verzonden mogen worden. CM kan u helpen met het registreren van alfanumerieke afzenders in Turkije.

Inhoudsbeperkingen

Er wordt een 4-cijferige operator-specifieke code (en een spatie) toegevoegd aan alle berichten. Gok gerelateerde berichten zijn niet toegestaan. Adult content is niet toegestaan. Berichten met betrekking tot de overheid zijn niet toegestaan.

Operator
Turkcell
GSM
Vodafone
GSM
Avea
GSM
Avea
GSM
Vodafone
GSM
COMPATEocm