Zuid-afrika

+27
CODE
ZA
ISO CODE
54m
POPULATION
79m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Zuid-afrika

South Africa- TEST 1

Alphanumerieke verzender

NIET BESCHIKBAAR

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Zuid-Afrika.

GSM

De mobiele netwerken in Zuid-Africa maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset. Unicode berichten en concatenated SMS (berichten langer dan 160 tekens) worden ondersteund.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in Zuid-Afrika worden geconfigureerd met longcodes of gedeelde en dedicated shortcodes. De shortcode kan niet gebruikt worden als Sender ID.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Zuid-Africa ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Zuid-afrika

Inhoudsbeperkingen

Tenzij een klant uitdrukkelijk of impliciet heeft aangevraagd of anders is overeengekomen, mag er geen directe marketing aan een consument worden verzonden op zondagen, feestdagen, zaterdagen voor 9u00 en na 13u00 en alle andere dagen tussen 20u00 en 8u00. Promotiecampagnes mogen geen woorden bevatten zoals "win" of "prijs". Misbruik (spam, phishing, enz.) wordt verboden.

Afzenderbeperkingen

In Zuid-Afrika wordt de Sender ID altijd overgeschreven door een willekeurige nationale longcode. Een dynamische Sender ID kan niet worden gebruikt.

Operator
Vodacom
GSM
Cell C
GSM
MTN
GSM
Telkom
GSM
Wirels Connect
GSM
Wireless Business Solutions (Pty) Ltd
GSM
iBurst
GSM
Lyca Mobile
GSM
MTN
GSM
Neotel
GSM
Neotel
GSM
Ictel SA