Hoe kan ik de conversie/activiteit van landingspagina's controleren

Er zijn 2 locaties om de conversie van de landingspagina te controleren.

1) In SMS Campagnes

• Leveringspercentage
  • Klikratio (in de link in de sms)
  • Zien wie er heeft geklikt

2) In Landing Pages

• Klikratio op de link in de sms
  • Klikratio op elke individuele link op een landingspagina

Als je de conversie op de landingspagina wilt controleren, klik je eerst op View stats Hoe kan ik de conversie/activiteit van landingspagina's controleren | CM Help Center

De volgende 5 velden worden getoond:

1. Recipients: Het aantal mensen dat de landingspagina heeft ontvangen
  2. Opened: Dit zijn het aantal of het % mensen die de landingspagina hebben geopend of op de link in de sms hebben geklikt.
  3. Click rate: Dit is het aantal of het % mensen dat op minstens één link op de landingspagina heeft geklikt
  4. Total click: Het aantal clicks op een specifieke link op de landingsspagina. Dit aantal kan hoger zijn dan het aantal ontvangers, want als 1 persoon twee keer op een link klikt, wordt dit aantal ook met 2 verhoogd.
  5. Recipients clicked: Het aantal unieke clicks op een link op de landingspagina. Dit aantal kan niet hoger zijn dan het aantal mensen dat de landingspagina heeft geopend. Dit komt omdat als 1 persoon tweemaal op de link klikt, het aantal met 1 zal toenemen.

Hoe kan ik de conversie/activiteit van landingspagina's controleren | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :13/04/2018