Hoe stel ik een brief op?

Dit artikel laat je stap voor stap zien hoe je online een brief opstelt en verstuurt.

Stap 1: Klik op de + knop Hoe stel ik een brief op? | CM Help Center

Stap 2: Klik op de "New Letter" knop Hoe stel ik een brief op? | CM Help Center

Stap 3: (optioneel): Voeg een logo toe

Stap 4: Voer de afzender in

Stap 5: Voer het adres van de ontvanger in

Stap 6: Klik op volgende Hoe stel ik een brief op? | CM Help Center

Stap 7: Voer het onderwerp in

Stap 8: Voer de plaats en datum in (datum heeft geen invloed op de verzending).

Stap 9: Voer de inhoud in

Stap 10: (optioneel): Upload een handtekening

Stap 11: Klik op volgende Hoe stel ik een brief op? | CM Help Center

Stap 12: Selecteer levering en afdrukopties Hoe stel ik een brief op? | CM Help Center

Stap 13: Klik op Verzenden om de brief te verzenden

Laatst gewijzigd op :03/07/2019