CM Pages introductiehandleiding

Ga verder dan alleen maar SMS met CM Pages, een mobiele landingspagina oplossing op maat om de mobiele ervaring van je klanten te verbeteren. Krijg meer leads, verhoog de betrokkenheid en verbeter je conversie.

Om CM Pages te gebruiken, ga je naar de apps in de rechterbovenhoek en selecteer je de Pages app. Of als je Pages nog niet aan je app-menu hebt toegevoegd, voeg je deze gewoon toe via het App Center.

CM Pages introductiehandleiding | CM Help Center

Daar krijg je een overzicht van alle Pages die je tot nu toe hebt gemaakt. Je maakt een nieuwe Page aan door op het + teken te klikken.

CM Pages introductiehandleiding | CM Help Center

In het volgende scherm begin je met het maken van je CM Page, klik op het + teken om zoveel "secties" toe te voegen als je wilt. Vervolgens klik je op de pen op de eerste pagina om het bewerkingsproces te starten.

CM Pages introductiehandleiding | CM Help Center

De CM Pages app maakt gebruik van de drag-en-drop functie waarmee je eenvoudig het item dat je wilt gebruiken, kunt aanklikken en slepen en het op je pagina kunt neerzetten.

Stel dat je een afbeelding op de pagina wilt plaatsen, dan klikt je op de Media Heading en sleep je de Image knop naar de pagina in de sectie 'Drop Here'. Van daaruit klik je dan op de plaats waar je de afbeelding op de pagina hebt laten vallen en selecteer je de instellingen aan de rechterkant.

IE: Klik Upload File als je een bestand van je PC / Laptop wilt gebruiken. Je kunt de afbeelding dan op de pagina plaatsen met behulp van de Metrics op de tweede onderste helft aan de rechterkant.

Op dezelfde manier kunt u een YouTube-video toevoegen door hetzelfde proces te volgen.

IE: Klik op Media, sleep de Video-knop naar de pagina en plaats dan de URL aan de rechterkant. Ditzelfde geldt voor alle verschillende Media / Elementen / Formulieren en Adresboek..

We leggen hier de verschillende onderdelen uit:

Elementen

Button - Deze kun je gebruiken om naar een specifieke website te gaan of naar een andere pagina die je hebt aangemaakt (bv. meerdere pagina's aan elkaar koppelen als je een catalogus aan het samenstellen bent). Je kunt de tekst op de knop en de kleuren etc. wijzigen.

Call to – Dit is een Call to Action knop. Zodra je het nummer aan de rechterkant hebt ingevuld, en de eindgebruiker op de knop klikt, zal het telefoonnummer in de kiezer van de telefoon verschijnen om het hen gemakkelijk te maken om je te bellen.

Space – Dit is de afstand tussen je media / elementen / tekstvak etc.

Split section – Indien je twee afbeeldingen of tekst naast elkaar wilt hebben.

Text Box – Dit wordt gebruikt wanneer je tekst op de pagina wilt plaatsen.

Formulier

Submit Button – Om de ingevulde gegevens te verzenden

Reset Button – Om het formulier te resetten

Text Input – Waar de eindgebruiker de tekst moet invullen

Text Box – Waar je gebruikers adviseert wat je wilt dat ze doen / invullen

Address Book

Address Book veld – Waar je de eindgebruiker kunt vragen om zaken als telefoonnummers, voornaam, achternaam, bedrijfsnaam enz. in te vullen en de vereisten voor het veld kunt selecteren.

Subscribe Optie – Link de knop aan een URL, een andere pagina, een adresboekgroep etc.

Reset Button – Net als bij Subscribe / Button, kun je het linken aan een webadres, of een andere sectie op uje pagina.

Zodra je pagina klaar is, ga dan naar de Campaign App en stuur een bericht naar de eindgebruiker en voeg de CM Pages link toe aan het bericht.

Laatst gewijzigd op :03/07/2019