Wat is CM Pages?

CM Pages is een mobiele landing page service om je te helpen bij het versturen van mobiele webpagina's naar je consumenten via SMS.

CM Pages is beschikbaar op het CM.com platform als webapplicatie en via API.

Het maken van een landingspagina met CM Pages kan alleen worden gedaan via de webapplicatie op het CM.com platform.

Het versturen van een landingspagina via CM Pages kan op 2 manieren:

• Via API: Gebruik een van onze SMS API's in combinatie met de CM Pages API om je landingspagina's te verzenden.
  • Via webapplicatie: Gebruik de Campaigns app om je landingspagina's via SMS te versturen in slechts een paar klikken.
Laatst gewijzigd op :03/07/2019