Is het mogelijk om geautomatiseerde campagnes te sturen afhankelijk van een specifiek gedrag?

Om een push-bericht voor een bepaald event te versturen, is een specifieke intelligentie vereist in uw app- en/of backend-systemen. U kunt onze "custom payload" gebruiken (veld in de api en het portal) om een selectie te maken van eindgebruikers/apps die het bericht moeten ontvangen. We kunnen u adviseren hoe u deze logica in uw app/omgeving kunt bouwen.

Laatst gewijzigd op :15/06/2017