Kan ik een callback ontvangen op mijn eigen URL van iedere app registratie?

Je kunt iedere keer als een gebruiker je app installeert en zijn telefoonnummer in je app verifieert een callback ontvangen op je eigen URL.

Log in op het CM-platform, ga naar de App Manager, selecteer je app en kies 'update'. Daar vind je een veld voor "Registration callback URL". Dit stuurt een http-aanvraag voor iedere registratie naar je eigen URL.

*Opmerking: je URL moet HTTP POST en application/json content-type ondersteunen.

Laatst gewijzigd op :10/03/2018