Google analytics tracking

De URL-builder helpt u om parameters toe te voegen aan URL's die u gebruikt in custom web-based of e-mailcampagnes. Een aangepaste campagne is een advertentiecampagne die de automatische tagging van AdWords niet gebruikt. Wanneer gebruikers op een van de aangepaste links klikken, worden de unieke parameters naar uw Analytics-account verzonden, zodat u de URL's die het meest effectief zijn om klanten aan te trekken, kunt identificeren.

Laatst gewijzigd op :29/05/2017