Hoe verstuur je een SMS Campagne met mobiele landingspagina?

Combineer een SMS campagne met mobiele landingspagina en ga verder dan een standaard SMS bericht met 160 karakters.

Hoe?
1. Registreer jezelf op het CM.com platform. Je hebt nu een demo account en ontvangt 10 test credits waarmee je een standaard sms via de “send messages” app kunt versturen.
2. Door het opwaarderen van je account kun je ook gebruik maken van de SMS campagnes en Pages app. Hiermee kun je rijke content toevoegen aan je SMS berichten. Opwaarderen doe je in “de winkel”; het minimum opwaardeerbedrag bedraagt € 15,-
Hoe verstuur je een SMS Campagne met mobiele landingspagina? | CM Help Center

1. Na het opwaarderen van je account ga je naar het App center via het menu “Ontdek alle Apps”. Zoek vervolgens de “SMS Campagnes” app en voeg deze toe. Hoe verstuur je een SMS Campagne met mobiele landingspagina? | CM Help Center
    4. Open de Pages app die standard al in je menu aanwezig is en creeer met het blauwe plusje een nieuwe mobiele landingspagina. Begin met het maken van je landingspagina met behulp van eenvoudige drag and drop logica. Je kunt de volgende content toevoegen:
    • Afbeeldingen
    • Tekst
    • Video
    • Knoppen
    • QR en streepjescodes
    • Merge tags voor een gepersonaliseerde pagina
    • URL-verkortingen
    • Formulieren/enquêtes
    • Meerdere pagina's om door te klikken
    5. Na het maken van de mobiele landingspagina kun je de lijst met telefoonnummers uploaden in het adresboek. Dit zijn de mobiele telefoonnummers waarnaar je de SMS campagne wilt gaan versturen.

6. Open vervolgens de SMS campagnes app om je bericht samen te stellen. In stap twee kun je bij link je mobiele landingspagina selecteren die je zojuist in de Pages heb hebt gemaakt. Voor en uitgebreidere handleiding voor het gebruik van de SMS campagnes app, kun je dit artikel erbij pakken. Hoe verstuur je een SMS Campagne met mobiele landingspagina? | CM Help Center
    7. In stap drie kun je er voor kiezen je berichten meteen te versturen of in te plannen voor een later tijdstip.
Laatst gewijzigd op :27/09/2018