Is het mogelijk lange berichten te verzenden?

Ja, het is mogelijk om lange berichten te versturen. De zogehete "multi part messages" maken het mogelijk om berichten langer dan 160 karakters te versturen. De SMS Gateway hakt het bericht op in stukken en het toestel van de ontvanger maakt hier weer een geheel van. Let op, het aantal karakters bij lange berichten is gelimiteerd tot 153 karakters.

Web interface

De web interface geeft automatisch aan wanneer u meerdere berichten gaat versturen. Onderin uw bericht wordt u op de hoogte gesteld van hoeveel berichten u gaat versturen.

Is het mogelijk lange berichten te verzenden? | CM Help Center

API

Het is belangrijk wanneer u vanuit de API werkt om een minimum en maximum aantal berichten in te voeren. Zie hieronder het voorbeeld: Is het mogelijk lange berichten te verzenden? | CM Help Center

MailSMS

Voor MailSMS is het niet mogelijk om berichten langer dan 160 karakters te versturen.

Laatst gewijzigd op :18/03/2016