Heb ik een opt-in nodig om WhatsApp-berichten naar mijn klant te verzenden?

Ja, als je via WhatsApp Business contact wilt opnemen met klanten, moeten klanten eerst een actieve opt-in afgeven via een extern kanaal. Dit kan elk kanaal zijn dat je al gebruikt om te communiceren: website, app, e-mail, sms, winkellocatie, enzovoorts. Klanten kunnen op elk gewenst moment contact opnemen met jouw bedrijf, waarop je binnen een tijdsbestek van 24 uur kunt antwoorden. Wil je zelf een gesprek starten? Gebruik dan een vooraf goedgekeurde berichtenjabloon.

Laatst gewijzigd op :12/03/2019