Hoe kan ik een WhatsApp account migreren naar een WhatsApp business account

Het migreren van het telefoonnummer van een bestaande WhatsApp Android-, iOS- of WhatsApp businessapplicatie is mogelijk. Geef aan je accountmanager aan dat het nummer dat je van plan bent te gebruiken al in gebruik is, of stuur een e-mail naar conversational@cm.com nadat je je hebt geregistreerd voor een WhatsApp Business account bij ons.

Wanneer het tijd is om je WhatsApp Business Account te activeren, moet je zelf je oude account afmelden, voordat de technische activering kan plaatsvinden.

Opmerking: Zodra een nummer in gebruik is voor WhatsApp Business, kan het niet worden gedowndgrade tot WhatsApp voor consumenten!

Als je nummer al bij een andere WhatsApp Business API-partner is geregistreerd, kun je het niet verplaatsen via het proces dat hier wordt beschreven. Neem contact met ons op voor verdere opvolging, maar begrijp dat we in dergelijke gevallen sterk afhankelijk zijn van WhatsApp.

Laatst gewijzigd op :03/07/2019