Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel?

• Actieve campagnes kan je wijzigen door op het vervolgmenu en op bewerken te klikken.

Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel? | CM Help Center

• In het Statistieken overzicht (Statistics) kan je alle transacties zien voor de geselecteerde campagne. Bovenaan de pagina is het mogelijk om een andere tijdsperiode in te stellen of te wisselen tussen campagnes.

Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel? | CM Help Center

• Middels de Export CSV knop is het mogelijk om de huidige selectie te exporteren naar een tekstbestand (comma-separated file) en verdere te bewerken in eigen software zoals Excel.

Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel? | CM Help Center

Je kan hier een maximale periode van 3 maanden selecteren.

Laatst gewijzigd op :12/04/2018