Inloggen op Geef Mobiel

GeefMobiel is onderdeel van het CM Platform. Je kan inloggen via https://login.cmtelecom.com.

Inloggen op Geef Mobiel | CM Help Center

1. Vul het e-mail adres in dat is gebruikt om het account te creƫren.
  2. Als je nog geen wachtwoord hebt toegevoegd zal er gevraagd worden om je mobiele telefoonnummer in te vullen. Naar dat telefoonnummer zullen we een SMS bericht met een PIN code sturen waarmee je toegang kunt krijgen.
  3. Indien je een wachtwoord hebt toegevoegd kan je daarmee inloggen.
  4. Navigeer naar de GeefMobiel app via het Apps menu. Klik rechtsboven op Mijn Apps om het menu te openen en selecteer dan "GeefMobiel" Inloggen op Geef Mobiel | CM Help Center
Laatst gewijzigd op :12/04/2018