Hoe werkt betalen met iDEAL-QR-code?

Om met iDEAL-QR-code te kunnen betalen moet u de mobiel bankieren app van uw bank op uw telefoon of tablet hebben geïnstalleerd. Daarna werkt het als volgt.

• Download de gratis iDEAL-app in de App Store of Google Play Store.
  • Scan de iDEAL-QR-code.
  • U wordt doorgeleid naar de mobiele landingspagina van de ondernemer.
  • Betreft het een donatie vul dan het bedrag in dat u wilt doneren.
  • Kies uw bank en bevestig de iDEAL-betaling.
  • U keert terug naar de bevestigingspagina van de ondernemer.
Laatst gewijzigd op :26/02/2018