Ik probeer een QR-code te scannen met de iDEAL-app maar het werkt niet.

Met de iDEAL-app kunnen enkel QR-codes gescand worden die door iDEAL zijn uitgegeven. Deze QR-codes zijn te herkennen aan het iDEAL-logo in het midden van de QR-code. Mocht een iDEALQR-code niet werken dan kan het zijn dat deze beschadigd is. Probeer in dit geval een andere iDEAL-QR-code te scannen of neem contact op met de ondernemer aan wie u wilt betalen. Check ook of u de mobiel bankieren app van uw bank op uw telefoon of tablet heeft geïnstalleerd.

Laatst gewijzigd op :26/02/2018