Uit welke componenten bestaat iDEAL QR?

• iDEAL QR-code Deze wordt door u aangeboden aan de consument. Op basis van deze QR-code kan de consument een iDEAL-betaling starten die hij daarna in de bankapp goedkeurt met zijn mobiele pincode.
  • iDEAL-app Met de gratis iDEAL-app scant de consument de door u aangeboden iDEAL-QR-code. De iDEAL QR-codescanner is opgenomen in de app stores van Apple en Android.
  • iDEAL QR-code generator Hiermee genereert u de iDEAL QR-codes
  • iDEAL QR-codeserver Hiermee wordt de door uw klant gescande iDEAL-QR-code gecontroleerd of deze iDEAL-QRcode ook daadwerkelijk voor u door de iDEAL-QR-codegenerator is uitgegeven.
Laatst gewijzigd op :26/02/2018