Wat is iDEAL-QR?

Met het scannen van een iDEAL QR-code kan een mobiele iDEAL-betaling vanaf beeldscherm, drukwerk of brief worden opgestart. Hiervoor moet de consument zijn mobiel bankieren app op zijn telefoon of tablet hebben geïnstalleerd. Na het installeren van de veilige en gratis iDEAL-QR-app voor smartphones of tablets kunnen iDEAL QR-codes worden gescand en iDEAL-betalingen opgestart en afgerond op de voor de consument bekende manier.

Laatst gewijzigd op :26/02/2018