Welke gegevens hebben we nodig om een QR code aan te maken?

De gevraagde gegevens kennen twee doelen

1. Onderstaande gegevens hebben wij nodig om te tonen in de iDEAL App
  • naam begunstigde max 40 posities
  • bedrag geen maximum
  • omschrijving max 35 posities

2.Onderstaande gegevens betreffen de instellingen die meegegeven worden in de iDEAL QR code

• Is de code eenmalig of meerdere keren te scannen/betalen?
  • Is het bedrag aanpasbaar door de betaler? Zo ja: stel een minimum bedrag en/of een maximum bedrag in
  • Expiratiedatum -> tot wanneer is deze QR code te scannen/betalen?
  • Return URL's: welke pagina's moeten worden aangeroepen in geval van een succesvolle, gefaalde of geannuleerde betaling.
Laatst gewijzigd op :20/03/2018