1. Home
  2. Mobiele berichten
  3. Toepassingen

Hoe beheer je gebruikers?

Met het gebruikersbeheer kunt u gebruikers toevoegen/verwijderen en hun rollen wijzigen op uw platform account.

Gebruikers toevoegen of hun rol wijzigen op uw account

In het voorbeeld hieronder ziet u 2 lijsten met gebruikers.

Hoe beheer je gebruikers? | CM Help Center

De eerste lijst (Videovergaderzaal), bevat de gebruikers die toegang hebben op organisatie niveau. Dit betekent dat zij toegang hebben tot alle accounts van de organisatie. Zij kunnen gebruikers toevoegen en hun rol wijzigen.

De tweede lijst (Videovergaderzaal Netherlands), bevat gebruikers die toegang hebben op een specifieke account. Deze gebruikers kunnen Admin of Editor rechten hebben..

Wat houden de verschillende rollen in?

Organisatie eigenaar:

• U heeft toegang tot alle accounts binnen de organisatie.
  • U kunt gebruikers toegang geven tot het “Organisatie eigenaar” niveau, deze gebruikers hebben daarna ook toegang tot alle accounts binnen de organisatie.
  • U kunt gebruikers aan accounts toevoegen door op “+ Voeg een gebruiker toe” te klikken.
  • U kunt de rol van de gebruiker aanpassen door op hun rol te klikken.
  • U kunt een gebruiker verwijderen door op het selectievakje voor de gebruikersnaam te klikken en vervolgens op het verwijder icoon te klikken dat bovenaan de lijst verschijnt.
  • Account beheerder:
  • heeft toegang tot het account
  • kunt gebruikers toevoegen aan het account
  • kunt gebruikers van rol veranderen binnen het account
  • kunt een gebruiker verwijderen door op het selectievakje voor de gebruikersnaam te klikken en vervolgens op het verwijder icoon te klikken dat bovenaan de lijst verschijnt.

Bewerker:

• U heeft toegang tot het account
  • U kunt geen andere gebruikers toegang geven of hun rollen veranderen.

Deze aanpassingen in het gebruikersbeheer maken het makkelijker om gebruikers toe te voegen en rollen aan te passen, over al uw accounts heen.

In toekomstige aanpassingen zullen wij bepaalde functionaliteit in onze apps gaan beperken voor de bewerker rol.

Laatst gewijzigd op 23/06/2017