1. home
  2. Mobiele betalingen
  3. Geef Mobiel

Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel?

• Actieve campagnes kunt u wijzigen door op het potlood icoon (Edit) te klikken.

• Actieve campagnes kunt u stoppen en afsluiten door op het kruis icoon (Delete) te klikken. Let op: het verwijderen van een campagne is permanent en kan niet teruggedraaid worden.

Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel? | CM Help Center

• In het Statistieken overzicht (Statistics) kunt u alle transacties zien voor de geselecteerde campagne. Bovenaan de pagina is het mogelijk om een andere tijdsperiode in te stellen of te wisselen tussen campagnes.

Hoe kan ik een campagne beheren in GeefMobiel? | CM Help Center

• Middels de Export CSV knop is het mogelijk om de huidige selectie te exporteren naar een tekstbestand (comma-separated file) en verdere te bewerken in eigen software zoals Excel.
Laatst gewijzigd op 17/02/2017