1. Home
  2. Mobiele betalingen
  3. Geef Mobiel

Hoe kan ik een campagne creëren in GeefMobiel

• Ga naar de GeefMobiel app en klik op het '+' icoon om een nieuwe campagne te starten.

Hoe kan ik een campagne creëren in GeefMobiel | CM Help Center

• Selecteer een keyword door het in te typen in het Keyword-veld. Het systeem controleert direct de beschikbaarheid.

Hoe kan ik een campagne creëren in GeefMobiel | CM Help Center

• Nadat u een keyword heeft geselecteerd heeft u de mogelijkheid om maximaal drie verschillende acties te configureren die gestart zullen worden bij het ontvangen van een SMS bericht. Onderaan dit artikel worden deze verder toegelicht.
    • Reageer met (premium) SMS bericht (Reply with (premium) message)
    • Stuur naar e-mailadres (Send to email address)
    • Stuur naar Url (Send to Url)
  • Bevestig de totale campagne configuratie door op de Save this campaign knop te drukken onder aan de pagina.

Reply with (premium) message.

Het systeem zal een reageren op een ontvangen SMS bericht met een vooringestelde SMS tekst. het is mogelijk om de ontvangen hiervoor te laten betalen (ze een donatie laten doen) door een tarief ('Tariff') te selecteren. Hoe kan ik een campagne creëren in GeefMobiel | CM Help Center

Send to email address

The systeem zal het inkomende bericht doorsturen naar een e-mailadres wat u gedefinieerd heeft. U kunt zoveel e-mailadressen toevoegen als u wilt. Hoe kan ik een campagne creëren in GeefMobiel | CM Help Center

Send to Url

The systeem zal het inkomende bericht doorsturen naar een of meerdere URLs die gedefinieerd staan. U kunt zoveel URLs toevoegen als u wilt. Zowel een HTTP GET als POST methode wordt ondersteund. Hoe kan ik een campagne creëren in GeefMobiel | CM Help Center

Laatst gewijzigd op 17/02/2017