1. Home
  2. Mobiele betalingen
  3. Geef Mobiel

Hoe kan ik gebruikers toevoegen?

U kunt gebruikers toevoegen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar user management Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

2. Druk op add user + Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

3. Vul het email adres van de nieuwe gebruiker toe Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

4. Druk op Invite user

Een bevestigings-email is verstuurd naar het opgegeven email adres met daarin de vertificatie link. Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Door op de link te drukken bevestigd de nieuwe gebruiker zijn of haar email adres. De nieuwe gebruiker wordt nu naar de CM User wegpagina doorgestuurd. Hier kan de nieuwe gebruiker zelf een wachtwoord aanmaken en deze bevestigen door op de "Set password" knop te drukken. Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Door een mobielnummer op te geven voegt de nieuwe gebruiker een extra beveiligingslaag toe aan zijn of haar gebruikersaccount. Het is mogelijk om deze stap over te slaan door op de "skip this step" tekst te drukken. Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Om het mobiele nummer te verifiëren wordt er een vertificatie code verstuurd naar het opgegeven nummer. Door de ontvangen code in te voeren bevestigd de gebruiker het email adres en mobiele nummer. Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Gefeliciteerd u kunt nu inloggen en berichten versturen. Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op 17/02/2017