1. home
  2. Mobiele betalingen
  3. Geef Mobiel

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen?

CM biedt gebruikers twee factor authenticatie aan voor toegang tot hun account. Deze functie verbeterd de bescherming rond uw CM Direct account aanzienlijk en verminderd de kans op ongeautoriseerd toegang tot uw account, dan wanneer uw account alleen wordt beschermd door een gebruikersnaam en wachtwoord.

Een gebruiker kan twee factor authenticatie uitschakelen in de Settings app. Deze instellingen kunt u vinden onder de Security instellingen in het Profile menu.

Druk op uw gebruikersnaam

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen? | CM Help Center

Druk op Profile

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen? | CM Help Center

Scroll naar beneden tot de Security settings

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen? | CM Help Center

Druk op de schuifknop om Twee factor Authenticatie in te schakelen en vul uw mobiele nummer in.

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen? | CM Help Center

Druk op Verify phone number om uw mobiele nummer te verifiëren.

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen? | CM Help Center

Voer nu de OTP code in die u via SMS of via een Voice bericht heeft ontvangen.

Hoe kan ik twee-factor authenticatie toevoegen? | CM Help Center

Gefeliciteerd u heeft uw account beveiligd met Twee factor Authenticatie.

Laatst gewijzigd op 17/02/2017