1. Home
  2. Mobiele betalingen
  3. Geef Mobiel

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

• Ga naar uw profiel door op uw gebruikersnaam te klikken rechtsboven. Selecteer dan Profile.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord? | CM Help Center

• U kunt uw wachtwoord vinden in de Security sectie. You can find your password under Security. Klik op het potlood bij Change Password om het wachtwoord te wijzigen. Hoe wijzig ik mijn wachtwoord? | CM Help Center

• Wanneer u nog geen wachtwoord had toegevoegd is het nu mogelijk om een wachtwoord in te stellen. Wanneer u al wel een wachtwoord heeft ingesteld moet u deze eerst opnieuw invoeren alvorens een nieuwe in te stellen.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord? | CM Help Center

• Een wachtwoord dient te voldoen aan drie regels. Deze regels helpen u er bij om een veilig wacthwoord te kiezen:
    • Minimaal 8 karakters;
    • waarvan minimaal 1 nummer;
    • en minimaal 1 kapitaal.
Laatst gewijzigd op 17/02/2017