1. Home
  2. Mobiele betalingen
  3. Geef Mobiel

Inloggen op Geef Mobiel

GeefMobiel is onderdeel van het CM Platform. U kunt inloggen via https://login.cmtelecom.com.

Login scherm

1. Vul het e-mail adres in dat is gebruikt om het account te creƫren.
  2. Als u nog geen wachtwoord heeft toegevoegd zal u gevraagd worden om uw mobiele telefoonnummer in te vullen. Naar dat telefoonnummer zullen we een SMS bericht met een PIN code sturen waarmee u toegang kunt krijgen.
  3. Indien u een wachtwoord heeft toegevoegd kunt u daarmee inloggen.
  4. Navigeer naar de GeefMobiel app via het Apps menu. Klik linksboven op de blauwe tekst om het menu te openen en selecteer dan "GeefMobiel"

GeefMobiel app

Laatst gewijzigd op 17/02/2017