Hoe kan ik contacten toevoegen en mijn adresboek beheren?

Contacten beheren in de Adresboek-app

Upload

1. Druk op + Voeg toe om een groep of een enkel contact te uploaden
  2. Er wordt nu gevraagd om (1) een bestand te selecteren en (2) optioneel het document een naam te geven. Klik op Doorgaan nadat je een document hebt geselecteerd.

Om een enkel contact toe te voegen, kunt je je "groep" een naam geven en op Doorgaan klikken zonder een groep te uploaden. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de groep waar je een nieuw contact kunt toevoegen.

Hoe kan ik contacten toevoegen en mijn adresboek beheren? | CM Help Center

Er zijn 4 soorten selectie-opties je kunt altijd "overslaan" als je de kolom niet wilt toevoegen.

1. Het systeem voorspelt de waarde van de kolom. Selecteer Overslaan, Opslaan of Bewerken door op de vervolgkeuzelijst te klikken.
  2. Het systeem voorspelt en is redelijk zeker van de waarde. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
  3. Het systeem heeft geen idee wat de waarde is, maar het is een standaardwaarde. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
  4. Het systeem heeft geen idee wat de waarde is, maar het is een aangepast veld. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.

De naam en de waarde van een kolom wijzigen

Hoe kan ik contacten toevoegen en mijn adresboek beheren? | CM Help Center

1. Klik op “bewerk”
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu ('Voornaam' in dit voorbeeld) - Bij telefoonnummers wordt er gevraagd om een land te selecteren als de internationale landcode ontbreekt. Zorg ervoor dat de landcodes correct zijn ingesteld als je naar meerdere bestemmingen verzendt.
  3. Selecteer Custom label # en verander de naam in het bovenste invulvak.
  4. Klik op “Bewaar”

Als je een kolom wilt gebruiken voor de volledige tekst van een bericht, raden we aan Custom field 1 te gebruiken. Klik op Doorgaan wanneer je alle kolommen hebt opgeslagen of overgeslagen.

Laatst gewijzigd op :04/03/2018