Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep

Lees dit help center artikel om een contact toe te voegen aan je groep.

Voor meerdere contacten moet je de volgende stappen ondernemen:

1. Exporteer de groep vanuit Address Book
  2. Voeg telefoonnummers toe aan de groep (via Excel)
  3. Ontdubbel (via Excel)
  4. Upload in het Address Book

1. Exporteer de groep vanuit Address Book

Ga naar de groep die je wilt uitbreiden en klik op Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep | CM Help Center

Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep | CM Help Center

Je groep is nu gedownload als een .csv bestand. Controleer dit help center article om het bestand correct in Excel te openen.

Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep | CM Help Center

Zorg ervoor dat de telefoonnummers de juiste indeling hebben, inclusief de landcode. Lees dit help center artikel voor meer informatie.

2. Voeg telefoonnumers toe aan de groep (via Excel)

Voeg de telefoonnummers toe aan het bestand door ze in de rechterkolom te kopiƫren.

Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep | CM Help Center

3. Ontdubbel de telefoonnummers

Ga in Excel naar het tabblad "Gegevens" en klik met Data Tools op "Duplicaten verwijderen". Selecteer de juiste selectie (let op dat wanneer e aangepaste velden gebruikt (bijv. "Voornaam") dat wanneer er geen exacte overeenkomst is met alle kolommen, dit niet als een duplicaat wordt beschouwd. Dus "Ben" met telefoonnummer +31611111111 zal niet worden verwijderd als er ook een "Benny" is met telefoonnummer +31611111111) Sla het bestand op (bv: Opslaan als "Contactlijst new.csv")

Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep | CM Help Center

4. Upload de groep als een nieuwe lijst

Ga naar de Adresboek-app en klik op + om de nieuwe groep te uploaden. Lees dit help center artikel voor meer informatie.

Hoe kan ik meerdere contacten toevoegen aan een groep | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :29/10/2018