Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen?

In Address Book wordt er gevraagd om het internationale landformaat op te geven als het landformaat ontbreekt.

Dit betekent dat als een nummer niet begint met "00" of "+", we het formaat automatisch wijzigen haar het land van je keuze.

Een voorbeeld van een upload met de internationale format fallback ingesteld op de UK (+44).

Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen? | CM Help Center

Nummer wordt niet goed gelezen (i.e. "4,478E10")

1. Selecteer de kolomwaarde met telefoonnummers
  2. Klik in de vervolgkeuzelijst op Start> Nummer> Selecteer "Nummer"
  3. Wis komma's: Home> Nummer> Decimaal verlagen (.00> .0)

! [] (/ assets / 521e3e6c0cd93f4a041c21cc94550598.PNG "")

Internationaal voorvoegsel ontbreekt ("+" or "00")

Stap 1 Stel uje Excel-bestand in van A -> Z

1. Selecteer je data
  2. Ga naar Data > Filter
  3. Klik op het driehoekje naast de kolomwaarde voor telefoonnummer
  4. Klik op Sorteren van A tot Z

Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen? | CM Help Center

Stap 2 Voeg kolom toe voor de juiste waarden

1. Klik met de rechtermuisknop op de kolomtitel naast de kolom met telefoonnummers en druk op Invoegen
  2. Voeg de volgende code toe in de bovenste lege cel: = "+" & CELL_VALUE (d.w.z. = "+" & A2 - zie onderstaande afbeelding) en druk op Enter
  3. Dubbelklik in de rechterbenedenhoek van de cel (de hele kolom moet nu worden gevuld met het juiste telefoonnummerformaat)

Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen? | CM Help Center

Stap 3 Upload je adresboek en controleer het landformaat

Na het uploaden van het Excel-bestand ga je naar het adresboek en controleer je of de telefoonnummers correct zijn geĆ¼pload.

Excel bestand: Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen? | CM Help Center

Address Book upload: Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :08/03/2018