Ik krijg de melding 'unmatched column' wat nu?

1. Het systeem voorspelt de waarde van de kolom: overslaan, opslaan of bewerken door op de vervolgkeuzelijst te klikken.
  2. Het systeem voorspelt en is redelijk zeker over de waarde. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
  3. Het systeem heeft geen idee wat de waarde is, maar het is een standaardwaarde. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
  4. Het systeem heeft geen idee wat de waarde is en het is een aangepast veld. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen. De naam en de waarde van een kolom te wijzigen: Introductiehandleiding Address book | CM Help Center

Ik krijg de melding 'unmatched column' wat nu? | CM Help Center

1. Klik op “bewerk”
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu ('Voornaam' in dit voorbeeld) - Bij telefoonnummers wordt er gevraagd om een land te selecteren als de internationale landcode ontbreekt. Zorg ervoor dat de landcodes correct zijn ingesteld als je naar meerdere bestemmingen verzendt.
  3. Selecteer Custom label # en verander de naam in het bovenste invulvak.
  4. Klik op “Bewaar”
  5. Smile :)

Wanneer je alle kolommen hebt opgeslagen of overgeslagen, druk je op Doorgaan

Laatst gewijzigd op :17/05/2018