Introductiehandleiding Address book

USPs
- 1 miljoen contacten per upload
- Sneller verzenden en sneller uploaden
- Eén enkele app om de contacten van al je apps te beheren

Overzichtspagina
Om een goede adreslijst op te stellen, moet je ervoor zorgen dat je een Excel-bestand klaar hebt staan met alle gegevens.

Introductiehandleiding Address book | CM Help Center

1. Druk op + Voeg toe om een groep te uploaden
  2. Typ een naam in de zoekbalk voor het adresboek en de resultaten tonen alleen de namen die in aanmerking komen.
  3. Klik op de naam om de afzonderlijke velden te bekijken en ga naar het overzicht van de adreslijst
  4. Klik op [...] om te:
    a. Bewerken (lijst- en kolomnamen kunnen worden gewijzigd)
    b. De lijst te verwijderen
    c. De lijst te markeren als favoriet (zodat het bovenaan het adresboekoverzicht wordt getoond)

Upload
1. Druk op + Voeg toe om een groep te uploaden
2. Er wordt nu gevraagd om (1) een bestand te selecteren en (2) optioneel het document een naam te geven. Klik op "Continue" nadat je een document hebt geselecteerd.

Introductiehandleiding Address book | CM Help Center

Je kunt kiezen uit 4 soorten selectieopties en je kunt overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen.

1. Het systeem voorspelt de waarde van de kolom: overslaan, opslaan of bewerken door op de vervolgkeuzelijst te klikken.
2. Het systeem voorspelt en is redelijk zeker over de waarde. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
3. Het systeem heeft geen idee wat de waarde is, maar het is een standaardwaarde. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
4. Het systeem heeft geen idee wat de waarde is en het is een aangepast veld. Klik op Overslaan als je de kolom niet wilt toevoegen of klik op Bewerken om het kolomtype / de kolomnaam te wijzigen.
De naam en de waarde van een kolom te wijzigen: Introductiehandleiding Address book | CM Help Center

1. Klik op “bewerk”
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu ('Voornaam' in dit voorbeeld) - Bij telefoonnummers wordt er gevraagd om een land te selecteren als de internationale landcode ontbreekt. Zorg ervoor dat de landcodes correct zijn ingesteld als je naar meerdere bestemmingen verzendt.
  3. Selecteer Custom label # en verander de naam in het bovenste invulvak.
  4. Klik op “Bewaar”
  5. Smile :)

Wanneer je alle kolommen hebt opgeslagen of overgeslagen, druk je op Doorgaan

Adreslijst bekijken en bewerken

Nadat je een adreslijst hebt geselecteerd, wordt het overzicht van de adreslijst weergegeven.

Introductiehandleiding Address book | CM Help Center

1. Opties adreslijst [...]
    a. Nieuwe contactpersoon: handmatig een contactpersoon toevoegen aan de adreslijst
    b. Exporteren: met deze functie kun je de gegevens terug exporteren naar een Excel-bestand (niet beschikbaar tijdens het schrijven van dit artikel).
    c. Bewerken: zie 4
    d. Verwijderen: contact verwijderen.
    e. Markeren als favoriet: dit plaatst deze adressenlijst bovenaan de lijst in het overzicht.
  2. Klik hier om de details van één contact te bekijken.
  3. Zoekbalk: gekwalificeerde contacten verschijnen in een vervolgkeuzelijst.
  4. Bewerken: hier kun je de naam en kolomnamen van de adreslijst wijzigen.
Laatst gewijzigd op :04/03/2018