Wat is Opt-out Management?

Opt-out Management is een volledig geautomatiseerde supressielijst beheersoplossing die is ingebed in de CM databasebeheersoftware Adress Book. Opt-Out Management biedt eindgebruikers de mogelijkheid om zich uit te schrijven (opt-out) van promotionele SMS of mailinglijsten. Opt-outbeheer heeft geen invloed op transactionele SMS, d.w.z. meldingen of tijdgevoelige informatie via SMS.

Naast GDPR-compliance zijn er nog meer voordelen van Opt-outbeheer geïntegreerd in je SMS-campagnes.

• Naadloos en geautomatiseerd beheer van unsubscribers.
  • Naleving van de Zuidafrikaanse WASPA-gedragscode.
  • Internationale opt-out functie via een korte en unieke URL per ontvanger: https://no-s.ms/123456
  • Mogelijkheid om de standaard opt-out te vervangen door je eigen bericht.
  • Oplossing beschikbaar als API of als WebApp op het platform van CM.com
  • Opt-out Management is op bedrijfsniveau. Als iemand zich afmeldt bij bedrijf A, is hij niet langer bereikbaar voor marketingberichten van bedrijf A, maar wel van bedrijf B.
Laatst gewijzigd op :29/10/2018