Hoe exporteer ik een segment?

Segments

Hoe exporteer ik een segment? | CM Help Center

Helemaal rechts van het segment staan drie puntjes. Als je daarop klikt krijg je twee opties:

• Sync: De eerste knop zorgt ervoor dat het segment in Address book verschijnt. Met Address Book kan je verschillende campagnes aftrappen. Meer informatie vind je op de Help Center van Address Book.
  • Delete: De tweede knop zorgt ervoor dat het opgeslagen segment verwijderd wordt. Als je hierop klikt, zal het segment direct uit je overzicht gehaald worden. Wees dus voorzichtig als je niet zeker weet of je een segment nog nodig gaat hebben.
  • Wil je het segment als CSV exporteren? Klik dan op het segment. Je komt in de profile insights van het segment. Rechts bovenin zie je een knop export. Klik hierop om een export van het segment te maken.
Laatst gewijzigd op :29/12/2018