Hoe verwijder ik een profiel?

Door op één van de regels op de Profile insights pagina te klikken ga je naar het profiel van deze persoon. Hoe verwijder ik een profiel? | CM Help Center

Rechts bovenin het profiel zie je een knop met drie puntjes. Als je hierop drukt, krijg je drie belangrijke functionaliteiten te zien:

• Exportdata: Met deze knop kan je een export maken van het profiel en de Events bij het profiel.
  • Delete: Let op! Met deze knop wis je een profiel. Verwijder nooit zomaar een profiel, dit profiel kan namelijk niet teruggezet worden. Wil je een profiel verwijderen, bijvoorbeeld op verzoek van een klant, klik dan nogmaals op Delete. Het profiel is nu uit CM DATA gewist.
  • Consents: Deze knop geeft aan of de klant toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van marketinguitingen. Door op de knop te klikken kan je de privacy instellingen van het profiel wijzigen.
Laatst gewijzigd op :29/12/2018