Hoe wijzig ik een Grafiek in het Dashboard?

Dashboard

Aanpassen grafiek

Als je een grafiek wilt aanpassen kan dat gemakkelijk in CM Data

Hoe wijzig ik een Grafiek in het Dashboard? | CM Help Center

• Klik op de drie puntjes rechts onderin de grafiek die je wilt aanpassen.
  • Het edit scherm komt tevoorschijn. Deze komt overeen met het Create Chart scherm.
  • Omdat dit een grafiek is die kijkt naar Profielen, Zijn er een aantal velden anders gedefinieerd dan als je Data type op "I want to look at events over time" hebt staan. De principes blijven hetzelfde. * Als je er niet uitkomt met het bewerken of aanmaken van grafieken, neem dan contact op met je onboarding manager vanuit CM.
Laatst gewijzigd op :29/12/2018