Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier?

Met de integratie van CM.com op Zapier kun je Text to Speech oproepen automatiseren op basis van triggers van meer dan 1000 applicaties.

In dit Help document leer je hoe je automatisch oproepen kunt genereren (zapier actie). Ga naar voor meer informatie over triggers naar Zapier help.

In het onderstaande voorbeeld genereren we oproepen op basis van een nieuwe e-mail die binnenkomt in Gmail. (een voorbeeld van het configureren van een Gmail-trigger vind je hier).

Actie

Kies de actie Send Voice (Text to Speech) Call en klik Save + Continue Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Selecteer je CM account of maak een nieuw CM account aan en voer je producttoken in. Als je producttoken op https://gateway.cmtelecom.com nog niet is ingeschakeld voor gesproken berichten, kun je om toegang vragen door contact op te nemen met cmsupport@cm.nl Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Je kunt waarden van de trigger in elk veld gebruiken. In dit voorbeeld lezen de Text to Speech-services de tekst van de e-mail luid voor. Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Kies de gewenste taal, geslacht en stem. En druk op de knop Doorgaan. Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Controleer het overzicht en druk op de knop Test verzenden naar CM Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Zapier zal laten zien of de spraakoproep met succes is verzonden. Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Vergeet niet je zap aan te zetten! Hoe verstuur ik Spraakberichten (Text to Speech) op Zapier? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :24/10/2018