Introductiehandleiding Messaging analytics

Introductiehandleiding Messaging analytics | CM Help Center

In Messaging analytics vind je een overzicht van het verkeer in vogelvlucht. Zoek berichtentrends of exporteer berichtenverkeer voor verdere analyse.

Messaging analytics is onderverdeeld in 2 secties, de sectie exporteren en de sectie analyse.

Export: Gegevens exporteren over een periode van 31 dagen.

Analytics: Ontvang dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzichten over je berichtenverkeer, leveringspercentage of conversieratio.

Export

Als je gegevens wilt exporteren, klik je op DATA EXPORT in de rechterbovenhoek en selecteer je een tijdspanne waar je de gegevens van wilt weten. Je bestand wordt vervolgens gedownload als export_messages.csv

Analytics

Messaging analytics heeft de volgende structuur:

1. Filter

2. Trend

3. Parameters

4. World view

Bovendien zijn de meeste knoppen aanklikbaar om meer gegevens te verkrijgen.. Een paar voorbeelden:

• Selecteer de berichten per maand en klik op de maand februari; de parameters zullen dan de februari-cijfers weergeven.

• Klik op de conversie rate parameter en de cijfers van de laatste 30 dagen, 7 dagen en 6 uur worden getoond.

o Klik op 1 van de drie en de gegevens per land worden getoond.

o Klik op een land en de gegevens per operator worden getoond.

o Klik op een operator en het verkeer van deze operator wordt weergegeven.

Laatst gewijzigd op :21/11/2018