Hoe kan ik acties instellen in Received Messages?

Schakel je SMS inbox in en stuur inkomende SMS door naar je e-mailadres

1. Ga naar de 'Messaging gateway' App
  2. Selecteer 'Reply Settings' Hoe kan ik acties instellen in Received Messages? | CM Help Center
  3. Activeer "Show responses in my inbox" Hoe kan ik acties instellen in Received Messages? | CM Help Center
  4. Vul je e-mailadres in in het "Forward Responses to email address" veld. Je kan meerdere e-mailadressen invoeren, maar elk e-mailadres ontvangt elke inkomende SMS.
  5. Klik "Save Settings".

Je Inbox is nu geactiveerd en alle inkomende SMS wordt doorgestuurd.

Stuur reacties door naar een URL

Verschillende acties op antwoorden kunnen worden via Post to URL zoals:

• Verzend een antwoordbericht
  • Stuur 1 op de 10 mensen een antwoord dat ze zijn gekozen
  • Plaats telefoonnummers van "STOP" berichten naar een opt-out lijst
  • Plaats telefoonnummers van "JA" berichten naar een lead-lijst
  • Enz.

Bespreek met je IT-professional hoe dit kan worden opgezet.

Laatst gewijzigd op :10/04/2018