Hoe schakel ik reacties op SMS berichten in?

Ga naar Send messages app en selecteer een nummer met een reply-icoon. Alle nummers met een reply-icoon kunnen worden gebruikt om reacties te ontvangen.

Hoe schakel ik reacties op SMS berichten in? | CM Help Center

Voer uw bericht in en klik op de Verzend knop.

Ga naar de Messaging Log app via het menu rechtsbovenin om uw ontvangen berichten te bekijken.

Het is mogelijk voor ontvangers om binnen 72 uur (3 dagen) te reageren op het bericht. De reacties worden getoond in Messaging Log.

Let op er kan geen reply ingesteld worden als je sender ID een naam is.

Laatst gewijzigd op :25/07/2018