Hoe kan ik berichten filteren in Messaging log?

Binnen Messaging log kun je berichten filteren zodat je alleen de berichten ziet die relevant zijn voor je zoekopdracht.

Dit kan op twee manieren worden gedaan:

1. Via Filter
  2. Via Shortcuts

Filters

Druk in het berichtenlogboek op de grote knop Filter.

Hoe kan ik berichten filteren in Messaging log? | CM Help Center

• Campagne: toon alleen resultaten van een specifieke campagne

• Van / shortcode: toon alleen resultaten van een specifieke Sender-ID

• Naar / ontvanger: toon alleen berichten die naar een specifieke ontvanger zijn verzonden

• Channel: alleen SMS of Push tonen

• Display: aantal berichten weergegeven per pagina

• Direction: Laat alleen Outgoing/Message Terminated (MT) of Incoming/Message originated (MO) zien

• Status: alleen berichten weergeven met een specifieke status

• Bericht: toon alleen berichten met een specifieke tekst

Shortcuts

U kunt ook snel filteren op bepaalde waarden door bijvoorbeeld op het telefoonnummer van een ontvanger te klikken zodat alleen de berichten aan die ontvanger worden weergegeven.

Dit werkt voor de volgende waarden:

• Status
  • From
  • To
  • Channel
  • Conversion
Laatst gewijzigd op :24/10/2018