Hoe kan ik in Messaging log een tijdspanne selecteren?

Met Messaging log kun je de tijdspanne waarin je de berichteninzichten wilt ontvangen selecteren.

Je kunt dit gebruiken om:

• inzicht te krijgen in je uitgaven binnen een bepaald tijdsbestek
  • inzicht te krijgen in de kwaliteit van je sms binnen een bepaald tijdsbestek

Hoe werkt het?

1) Selecteer de tijdspanne in het veld van of tot

Hoe kan ik in Messaging log een tijdspanne selecteren? | CM Help Center

2) Kies een begin- en einddatum of kies een tijdspanne (bijvoorbeeld de afgelopen 24 uur). 3) Klik op Toepassen

Hoe kan ik in Messaging log een tijdspanne selecteren? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :07/03/2018