Hoe kan ik resultaten van Messaging log exporteren?

In Messaging log kun je je selectie exporteren.

Je kunt alle benodigde gegevens selecteren of de vakjes aanvinken van de specifieke berichten die je wilt exporteren.

1) Export all: Nadat je je tijdsframe en filter hebt ingesteld, klik je op Alles exporteren. Houd er rekening mee dat grotere exporten langer kunnen duren.

Hoe kan ik resultaten van Messaging log exporteren? | CM Help Center

2) Export selectie: Maak eerst een subselectie door op Select all on page te klikken of door individuele vakjes aan te vinken. Klik vervolgens op Exporteren om een export van de geselecteerde berichten te maken.

Hoe kan ik resultaten van Messaging log exporteren? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :08/03/2018