Wat is een CDR, en waar kan ik die krijgen?

CDR staat voor 'Call Detail Record' en biedt een compleet, gedetailleerd overzicht van alle oproepen die gedurende een bepaalde periode gemaakt zijn. Een CDR omvat de accountnaam, A- en B-nummers, bestemming, gespreksduur en tijdstempel. Optioneel kunnen de kosten per oproep worden getoond.

CM levert maandelijks een CDR, samen met de factuur. Optioneel kan CM CDR's op tweewekelijkse of wekelijkse basis bezorgen. In de nabije toekomst kunnen klanten CDR's zelf genereren en downloaden via een platform-app en/of API.

Laatst gewijzigd op :10/04/2018