Het exporteren van bezoekersgegevens

Exporteer alle bezoekersgegevens in één keer voor verdere rapportage. Dit artikel geeft stapsgewijs uitleg over het opzoeken van de gegevens van jouw bezoekers via het Ticketing Dashboard en om het naar een Excel-bestand te exporteren.

1. Open de tab Visitors
  2. Vink het selectievakje Include guest list orders in de rechterbovenhoek aan als je ook de Guest List hebt gebruikt
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Download all data
  4. Vink het vakje aan I agree with the following statement
  5. Selecteer Data per attendee
  6. Klik op de knop Export data
  7. Open het CSV-bestand
  8. Selecteer de eerste kolom van het CSV-bestand, klik op Data in de menubalk en selecteer Text to Columns, Selecteer Delimited, druk op Next, selecteer het selectievakje Comma, Druk op Next en Druk op de Finish knop.
  9. Sla het bestand op voor verder gebruik
Laatst gewijzigd op :12/12/2018