Wie was aanwezig tijdens mijn evenement?

Via het Ticketing Dashboard kan je controleren wie het evenement heeft bezocht. Je kan ook controleren wie niet heeft ingecheckt, wie een gastlijstuitnodiging heeft afgewezen en wie heeft geannuleerd. Dit artikel geeft een stapsgewijze uitleg over hoe u deze informatie kunt opzoeken in het Ticketings Dashboard.

Stap-voor-stap handleiding

1. Open de Visitors tab
  2. Vink het selectievakje aan Include guest list orders in de rechterbovenhoek wanneer je ook de Guest List hebt gebruikt
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Download all data
  4. Vink het selectievakje aan I agree with the following statement
  5. Selecteer Data per attendee
  6. Klik op de knop Export data Open het CSV-bestand Selecteer de eerste kolom van het CSV-bestand, klik op Data in de menubalk en selecteer Text to Columns, Selecteer Delimited, druk op Next, selecteer het selectievakje Comma, druk op Next en druk op de Finish knop. Sla het bestand op voor verder gebruik
  7. Zoek naar de kolom ticketstatus met de gegevensvelden Valid, Checked in, Canceled of Declined en plaats een filter in deze kolom.
  8. Controleer via het filter wie wel en wie niet naar je evenement is geweest
Laatst gewijzigd op :12/12/2018