Gastenlijst tickets versturen

Verstuur uitnodigingen / tickets voor je evenement met de Guest List module in het Ticketing Dashboard. Dit artikel bevat een stapsgewijze handleiding voor het invullen van je gastengegevens en het versturen van uitnodigingen. Heb je nog geen tickettype gemaakt? Lees het artikel: Alles over tickettypes.

1. Open de Guest List tab
  2. Selecteer het evenement in het dropdown menu
  3. Vul de gegevens in van de gast(en) (voornaam, achternaam, e-mail) waarnaar je tickets wilt verzenden in bij Send single invitation
  4. Selecteer het aantal tickets
  5. Druk op de knop Invite
  6. Na het verzenden van de uitnodigingen, vind je een overzicht van alle eerder verzonden uitnodigingen en het aantal verzonden tickets in de Guest List tab.
Laatst gewijzigd op :12/04/2019