Evenement aanmaken

Een evenement aanmaken in CM Tickets. Dit artikel laat stap-voor-stap zien hoe je een evenement aanmaakt om tickets te gaan verkopen.

1. Klik links onderin op Nieuw evenement
  2. Vul de naam van het evenement in een geef aan wat de start- en einddatum is.
  3. Selecteer of voeg een locatie toe door op het + teken te klikken. Vul indien gewenst ook een uitgebreide evenement beschrijving toe.

Dit was de basis. Hieronder volgt een korte uitleg van de overige kopjes in Evenement beheren.

1. Maak nu tickettypes aan in het tabblad ‘Tickets’. Lees voor meer hulp het artikel Alles over tickettypes.
  2. In het tabblad ‘Gebruikers gegevens' selecteer je de gegevens die je wilt vragen van de ticketkopers.
  3. Bij het tabblad 'Finance' geef je de betaalmethode aan die je wilt aanbieden in de ticketshop.
  4. In het tabblad 'Shoplink' maak je een nieuwe shoplink aan waar je tickets wilt verkopen en die je kunt delen met de doelgroep. Voor meer informatie over de shoplink: lees dit artikel.
Laatst gewijzigd op :16/11/2018