Gebruik van Upsell in ticketshop

Je hebt een evenement gemaakt in het Ticketing Dashboard. En je hebt tickettypen toegevoegd aan het evenement. Nu kan je één of meerdere producten (tickets) selecteren voor upsell. Dit betekent dat je bepaalt welke producten in de eerste stap en welke in de tweede stap van het aankoopproces worden getoond. De tweede stap wordt door ons beschouwd als de "upsell-pagina". Als een product in de tweede stap wordt getoond krijgt het meer aandacht van de koper en wordt het product daarom naar verwachting meer verkocht. Dit artikel geeft uitleg over het configureren van producten voor de tweede pagina.

Handleiding

1. Open de tab Event Settings
  2. Klik op de tab Tickets
  3. Selecteer het ticket die je zichtbaar wilt laten zijn in de tweede stap van het aankoopproces
  4. Druk op de tekst Show advanced options +
  5. Selecteer het selectievakje Upsell ticket om het ticket toe te voegen aan de tweede stap van de ticketshop in plaats van de eerste stap
  6. Druk op Save

Controleer de instellingen
Controleer de instellingen door naar de ticketshop te gaan:

1. Selecteer het tabblad Event Settings
  2. Selecteer het tabblad Shoplink
  3. Kopieer de URL
  4. Plak de URL in een nieuw browservenster
  5. Controleer of de instellingen correct zijn toegepast
Laatst gewijzigd op :25/02/2019